Capsator ambalaje cutii de carton KP 18

Capsator ambalaje cutii de carton KP 18
Producator: Regur
Cod produs: KP18
Disponibilitate: 2 - 3 Days
Pret: 345,00€
fara TVA: 289,92€
Cantitate:     - sau -   Adauga in Wish List
Adauga in comparatie

Regur® Capsatoare pentru carton

Pentru inchiderea cutiilor de carton pentru transport. Capsele sunt fixate ferm in carton fara a-l deteriora trecand prin el. Se poate regla adancimea de insertie in functie de grosimea cartonului. Capsarea cutiilor de carton este necesara pentru produsele grele ambalate un cutie sa box de carton.

Capsatorul manual KP 18 este special proiectat pentru inchiderea si sigilarea cutiilor din carton. Sistemul de capsare nu necesita nicovala sau limba de metal pentru indoirea capselor. Capsatorul dispune de doua brate arcuite spre interior ce intra prin carton si indoaie capsele in pozitia stransa, fiind necesar un efort minim pentru capsarea prin carton gros sau subtire.

Capsatorul Regur KP18, dispozitiv de sigilare cutii cu capse B 5/4 sau B 5/8 cu un sistem de incarcare prin partea superioara. Magazia capsatorului are o capacitate de 100 de capse. Dispozitivul de capsare ambalaje din carton se poate manipula simplu si ofera eficienta ridicata la sigilarea cutiilor in serie.

Operare manuala facila, datorita bunei transmisii a fortei.
Capacitate incarcare: 100 capse nr. 35, cu latime 34,9 mm, lungime de 15 sau 18 mm.

 

Uneori acest tip de capsator este importat insotit de un anumit numar de capse in functie de dorinta furnizorului nostru. Exemplu: clestele poate fi insotit la prima achizitie, de 1000buc. capse sau 2000buc. 3000buc. sau mai multe sau ma putine. Clestele nu cuprinde implicit in pretul sau un numar de capse, acestea se vand separat la preturile afisate pe site. Pentru intampinarea oricaror neintelegeri va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a comanda.

Construit pe OpenCart
Capsator.ro © 2023